Queens Wharf Residence Concept​
PROJECT SCOPE

The client had returned from living abroad in 2019 and had purchased an off-the-plan apartment in the new Queens Wharf Residence in the Brisbane CBD. Their brief was to create a functional and lively space that reflected their love of entertainment, art and creative culture. The second bedroom was configured to create a full-time home office for the client to act as an occasional guest sleeping space. Custom joinery was designed for the office space.

Careful consideration was given to the scale and proportion of furniture pieces on this project. It was important that a sense of lightness flow was maintained to maximise the light and views in the property.

PROJECT RENDERS
v

Contact us

what our happy clients
say about us
s
Groovy

Follow us

Check out what's happening
on Instagram