Post Office Square - Stage One
PROJECT SCOPE

The upper level of this residence was an open loft level with an underused storage space. The client asked DISKO to transform this second level into a a guest retreat, home office and entertaining space. Working within the existing footprint and service locations an entirely new feel was brought into the space whilst maximising workspaces, storage and guest facilities. In this first stage of the project a design style and scheme was established based on the clients desire for a New York loft feel that blended with the Art Deco detail of the building.

BEFORE & AFTER
Drag Me
PROJECT RENDERS

This award winning design showcases what can be achieved when a holistic approach is taken, crafting a space to fit the specific needs of the home owner and guests. Sustainable and flexible design was embedded through careful space planning and crafting multifunctional spaces.